A LA CARTE
Nazrite do pestrého výberu jedál v našom jedálnom
lístku. Ochutnajte tradičné i exotické jedlá.
Vyberte si z bohatého výberu rôznych druhov steakov, či grilovaných pochúťok a
medzinárodných špecialít. Naša ponuka dokáže vyhovieť tým najvyberavejším gurmánom
tiež výberom šalátov, ako aj vegetariánskych pokrmov.
OBEDOVÁ PONUKA
V čase obeda sa nechajte pozvať na vždy čerstvé a rýchlo pripravené jedlo, ktoré vám zlepší deň a budete sa vracať do práce spokojnejší a plní sily. Náš šéfkuchár týždenne zostavuje OBEDOVÉ MENU, ktoré si môžete vychutnávať celý týždeň v čase od 11:00 – 15:00.
PRAJEME DOBRÚ CHUŤ A PRÍJEMNÝ TÝŽDEŇ
OBEDOVÉ BALÍKY SÚ DOSTUPNÉ OD 11:00 DO 15:00!
DRY-AGER®
Hovädzie potrebuje svoj čas na to, aby
získalo dokonalú chuť a vôňu.
“SUCHÉ ZRETIE” je tradičný proces
dozrievania mäsa. Prísne kontrolovaná technológia zretia mäsa počas 4-5 týždňov v
našich vlastných chladiarenských boxoch
zaručuje prvotriednu kvalitu našich steakov.
Beef meat needs some time until it reaches its
specific taste and aroma.
“DRY AGING” is traditional method
of aging a meat. It is strictly monitored technology of drying a meat during 4-5
weeks in our own cooling boxes, guarantees top quality of our steaks.
STEAKY / STEAKS
PROCES SUCHÉHO ZRETIA / DRY-AGED
ROASTBEEF STEAK
STEAK Z NÍZKEJ ROŠTENKY
Pochádzajúci zo zadnej časti chrbta – z nízkej roštenky. Patrí medzi najznámejšie steaky s
typickou chuťou hovädzieho mäsa. Má na povrchu tukovú vrstvu, ktorá dodáva steaku šťavnatosť
.
One of the most famous steaks with typical beef taste is found at
the back side of the back.
100g / 11,20 €
ENTRECȎTE STEAK
STEAK Z VYSOKEJ ROŠTENKY
Druh mäsa z oblasti krčnej časti – vysoká roštenka.
Je považovaný za vynikajúci steak, obsahuje viac tuku, taktiež aj tukové oko v strednej
časti, ktoré spôsobuje výbornú šťavnatú chuť a arómu.
This kind of meat from the neck part is considered as an excellent
steak. It contains more fat, also fat eye in the central part, which makes great
juicy taste and flavor.
100g / 12,70 €
TOMAHAWK STEK
STEAK Z VYSOKEJ ROŠTENKY
Špecifickým znakom je samotná rebrová kosť, ktorá je ponechaná na mäse a uchováva všetky
minerály. Spolu s vysokým obsahom tuku na povrchu svaloviny mäso získava nezameniteľnú
chuť.
Rib eye steak, most significant sign is the rib bone which is part
of the meat and preserves all the minerals.
100g / 8,50 €